Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Breloc personalizat față/verso cu două poze – Tata/Mama

Cod: BR3-12

Prețul inițial a fost: 36,00lei.Prețul curent este: 28,80lei.

Reducere: -20%
Economisești până la: 7,20lei

Breloc personalizat cu două poze este un cadou minunat pentru a oferii părinților

  • *Culoare

    Reset options

    *Introdu poza 1

    *Introdu poza 2

    *Introdu textul tău

Delivery Icon
Comandă acum şi produsul ajunge la tine: 25 October, 2024 - 29 October, 2024

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !

Pentru a celebra dragostea și aprecierea față de părinți, vă prezentăm brelocul nostru personalizat, un cadou care adaugă o notă de calitate și semnificație personală. Acest breloc metalic personalizat față-verso cu două poze și mesajul “Te iubim” este un omagiu adus legăturii puternice dintre părinți și copii.

Acest breloc personalizat oferă posibilitatea de a personaliza atât partea față, cât și partea verso cu două poze diferite, aducând în prim-plan amintiri prețioase cu părinții sau copiii dumneavoastră. Imaginile care vă amintesc de momentele speciale și de persoanele dragi pot fi acum purtate mereu cu dumneavoastră.

Pentru a face acest breloc cu adevărat special, puteți adăuga mesajul “Te iubim” care va completa cu grație pozele. Este un gest minunat de a transmite sentimentele profunde și sincere de iubire și recunoștință față de părinți.

Brelocul metalic personalizat este confecționat din materiale de înaltă calitate, astfel încât să reziste la uzură și să arate întotdeauna impecabil. Detaliile și finisajele sunt de cea mai bună calitate, oferind un aspect sofisticat și elegant.

Acest breloc personalizat pentru mama sau tata cu două poze și mesajul “Te iubim” reprezintă un cadou de calitate și un gest memorabil de apreciere față de părinți. Transformați fiecare zi într-o ocazie specială pentru a vă arăta iubirea și recunoștința, purtând cu dumneavoastră amintiri prețioase și sentimente sincere.

Dimensiuni2 × 4 cm
Culoare

Negru, Argintiu, Auriu

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Breloc personalizat față/verso cu două poze - Tata/Mama Breloc personalizat față/verso cu două poze - Tata/Mama
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

    Ghid de mărimi