Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Body bebe personalizat cu nume și număr – Fotbalist

Cod: BDYL01

39,00lei

Acest body bebe personalizat este conceput pentru a aduce un strop de magie în viața celor mici și a părinților lor.

  • *Alege dimensiunea dorită

    Reset options

    *Introdu numărul

    *Introdu numele

Delivery Icon
Comandă acum şi produsul ajunge la tine: 25 October, 2024 - 29 October, 2024

Ajuta-ma sa inving cancerul

Sunt Amelia, am 2 anisori, si sufar de cancer de sange, adica leucemie. Sunt in Turcia la tratament, iar costurile sunt foarte mari. Prin comanda ta ma vei ajuta sa imi platesc tratamentul. Multumesc!
Cumpără și Donează !

Descoperă gama noastră exclusivă de body bebe personalizat, concepută pentru a aduce un strop de magie în viața celor mici și a părinților lor. Dacă ești în căutarea unor cadouri personalizate care să surprindă și să încânte, un body personalizat este alegerea ideală. Fie că vrei un body personalizat cu nume pentru a celebra venirea pe lume a unui nou membru al familiei sau un body personalizat cu număr pentru micuți fotbaliști, avem tot ce îți dorești.

Oferim body personalizat nou născut realizat din materiale de cea mai bună calitate, asigurând confortul și siguranța bebelușului tău. Procesul nostru de personalizare body bebe este simplu și rapid, astfel încât să te bucuri de un produs unic într-un timp foarte scurt.

În plus, știm cât de important este pentru tine să găsești idei de cadouri pentru bebe care să fie atât speciale, cât și accesibile. De aceea, îți oferim body bebe personalizat la cel mai bun preț, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

Indiferent dacă dorești să surprinzi un prieten sau un membru al familiei cu un cadou inedit sau cauți idei de cadouri pentru un eveniment special, un body bebe personalizat este soluția perfectă. Alege acum din colecția noastră de body personalizat și creează amintiri de neuitat pentru cei dragi!

Alege dimensiunea dorită

50 cm, 56 cm, 62 cm, 68 cm, 86 cm

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Body bebe personalizat cu nume și număr - Fotbalist Body bebe personalizat cu nume și număr - Fotbalist
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

    Ghid de mărimi