0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Ceas personalizat pătrat – Pensionare

63,20lei

-20%

Ceas personalizat pătrat pentru viitorii pensionari este o declarație de recunoștință adusă unei cariere de succes.

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Celebrați un moment de tranziție unic și semnificativ cu ceasul personalizat pătrat pentru pensionare, un cadou care încapsulează ani de muncă și dedicare într-o bucată de artă ce poate fi purtată cu mândrie.

Acest ceas personalizat pătrat este mult mai decât un simplu instrument pentru măsurarea timpului; este o declarație de recunoștință și un omagiu adus experienței și realizărilor unei cariere de succes. Prin personalizarea acestui ceas, aveți ocazia de a adăuga un mesaj special care să reflecte cele mai sincere gânduri cu ocazia pensionării.

Fie că doriți să exprimați recunoștința colegilor de muncă pentru eforturile lor de-a lungul anilor sau să oferiți un cadou emoționant unui prieten sau unui membru al familiei care se retrage din lumea corporativă, acest ceas personalizat cu mesaj pentru pensionare este alegerea perfectă. Cu mesajul corect, acest ceas devine un simbol al realizărilor și al viitorului luminos care se deschide în fața celui care se pensionează.

Designul pătrat al ceasului conferă un aspect elegant, iar personalizarea sa îl face unic în lume. Fiecare privire la ceasul acesta va aminti destinatarul de contribuția sa deosebită și de viitorul plin de promisiuni care îl așteaptă.

Alegeți să personalizați acest ceas pentru a face ziua pensionării cu adevărat specială și pentru a marca trecerea la un nou capitol din viață cu un cadou memorabil. Cu acest ceas personalizat, veți face ca momentul pensionării să fie mai luminos și mai semnificativ.

Dimensiuni

20cm, 30cm

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Ceas personalizat pătrat - Pensionare Ceas personalizat pătrat - Pensionare
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

    Ghid de mărimi