0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Despre noi

Larema Gift – Cadouri care leaga inimi

Sami Larema

Bun venit la Larema Gift! Hai sa ne cunoastem.

Noi suntem asociatia umanitara Speranta pentru Romania (www.sperantapentruromania.ro). Poate deja ne stii de pe retelele de socializare, unde promovam ajutorarea copiilor si adultilor bolnavi de cancer, leucemie si alte boli foarte grave.

Misiunea noastra principala este sa strangem fonduri pentru tratamentele, terapiile si operatiile necesare pentru acesti copii luptatori.

Larema Gift reprezinta o extensie a acestei misiuni, oferind produse si cadouri personalizate, comercializate in scop caritabil. Prin vanzarea de produse si cadouri personalizate vom reusi sa strangem mai repede si mai mult din fondurile de care au nevoie persoanele bolnave pe care incercam sa le ajutam.

Nu comercializam produse second hand, toate produsele noastre sunt noi si de cea mai buna si inalta calitate.

Va invitam sa explorati produsele noastre si sa va alaturati misiunii noastre de ajutor pentru cei care trec prin suferinta si grea incercare in lupta cu boala.

Fiecare produs comandat de pe Larema Gift va deveni un gest de iubire si sustinere pentru aceste persoane atat de greu incercate. Prin fiecare comanda, impreuna vom contribui la salvarea lor si la alinarea suferintei.

Larema Gift este un magazin online de cadouri personalizate care apartine asociatiei ,,Misiunea Speranta pentru Romania”.

Detalii Juridice:

📓Denumire: Misiunea Speranța pentru România;

🏠Sediu Social: Comuna Sepreus, str. Mihai Veliciu, nr. 30, jud. Arad;

📦Punct de Lucru: Sat. Sanleani, comuna Livada, str. Librariei, nr. 565, jud. Arad;

📞Telefon: 0754770011

📝CUI (Cod Unic de Înregistrare): RO26044485;

🌐Adresa web: www.laremagift.ro

0
    0
    Coșul tău
    Nu ai adăugat nimic în coșMagazin