0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Placă ardezie personalizată cu poză – Mamă

63,00lei

-10%

Placa ardezie personalizata cu poza și un mesaj este un cadou încărcat de semnificații și emoții

 • *Dimensiune (cm)

  Reset options

  *Introdu poza ta

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Când vine vorba de a arăta afecțiunea și recunoștința pentru mama ta, nu există gest prea mare sau mic. Placa de ardezie personalizată cu poza pentru draga ta mamă este un mod unic și frumos de a-i arăta cât de mult o prețuiești.

Această placa ardezie elegantă servește ca o fereastră în amintirile voastre speciale. Cu o poza aleasă cu grijă, care poate fi un moment din copilăria ta sau o captură emoțională din viața voastră de zi cu zi, placa devine o reflectare autentică a iubirii și legăturii dintre tine și mama ta.

Fie că o așezați pe un raft special din casă, pe perete sau chiar pe masa de cafea, placa ardezie personalizată cu poza pentru draga ta mamă va străluci cu mândrie și va adăuga o notă caldă și personală în decorul vostru.

Această placă ardezie este nu doar o piesă decorativă, ci și un cadou încărcat de semnificații și emoții. Cu ocazia zilei de naștere a mamei tale, în ziua mamei sau pur și simplu pentru a-i aduce un zâmbet pe buze, această plăcuță personalizată va fi cu siguranță un dar apreciat și prețuit.

Fiecare dată când mama ta va privi această placă de ardezie personalizată, ea va simți dragostea și grijile tale, și va ști cât de mult înseamnă pentru tine. Alege să îi oferi acest cadou special, plin de amintiri și afecțiune, care să-i aducă bucurie și sărbătoare în fiecare zi.

Conținut cutie: placă ardezie + suport

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică
Dimensiuni

15×15, 19×19, 29,5×29,5

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Placă ardezie personalizată cu poză - Mamă Placă ardezie personalizată cu poză - Mamă
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi