0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu 13 poze 10x15cm – Primul meu an (fetiță)

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat este o modalitate perfectă de a sărbători fiecare lună și de a încapsula într-un mod unic și personal dezvoltarea micuței dumneavoastră

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza 1 an

  *Introdu poza nou născut

  *Introdu poza o lună

  Introdu poza 2 luni

  *Introdu poza 3 luni

  *Introdu poza 4 luni

  *Introdu poza 5 luni

  *Introdu poza 6 luni

  *Introdu poza 7 luni

  *Introdu poza 8 luni

  *Introdu poza 9 luni

  *Introdu poza 10 luni

  *Introdu poza 11 luni

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Explorați frumusețea personalizării cu magnetul personalizat, un produs versatil și încântător care vă permite să vă păstrați amintirile într-un mod cu totul special. Disponibil într-o varietate de dimensiuni, magnetul personalizat pe diferite mărimi devine o pană de tablou perfectă pentru a relata povestea unică a primului an de viață al micuțului dumneavoastră.

Acest magnet extraordinar vă oferă posibilitatea de a încărca cu până la 13 poze, documentând astfel evoluția de la lună la lună a copilului dumneavoastră. Magnetul personalizat cu mesajul “Primul meu an” devine o piesă sentimentală, adăugând profunzime și semnificație fiecărui moment în parte. Fiecare imagine încapsulează o amintire specială, iar design-ul personalizat vă permite să transmiteți povestea într-un mod unic și plin de emoție.

Personalizați acest magnet cu poze din fiecare lună și creați o piesă memorabilă pentru a sărbători fiecare etapă a creșterii copilului dumneavoastră. Fie că este destinat unui băiețel sau unei fetițe, magnetul devine o modalitate dulce de a evidenția personalitatea și farmecul unic al micuțului dumneavoastră.

Fiecare detaliu al acestui magnet personalizat reflectă angajamentul nostru față de calitate și autenticitate. Este nu doar un produs personalizat, ci și o modalitate de a transforma amintirile într-o piesă de artă vie. Adăugați o notă de nostalgie și bucurați-vă de fiecare clipă a primului an cu acest magnet personalizat, care devine o mărturie durabilă a frumuseții și a bucuriei primei etape a vieții.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magnet personalizat cu 13 poze 10x15cm – Primul meu an (fetiță)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi