0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu 13 poze 10x15cm – Primul meu an (băiat)

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat este o modalitate perfectă de a sărbători fiecare lună și de a încapsula într-un mod unic și personal dezvoltarea micuțului dumneavoastră

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza 1 an

  *Introdu poza nou născut

  *Introdu poza o lună

  Introdu poza 2 luni

  *Introdu poza 3 luni

  *Introdu poza 4 luni

  *Introdu poza 5 luni

  *Introdu poza 6 luni

  *Introdu poza 7 luni

  *Introdu poza 8 luni

  *Introdu poza 9 luni

  *Introdu poza 10 luni

  *Introdu poza 11 luni

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Descoperiți magia personalizării cu magnetul personalizat, un suvenir distinct și emoționant care vă permite să creați amintiri unice într-un mod captivant. Disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, magnetul personalizat pe diferite mărimi devine o pânză perfectă pentru a vă împărtăși povestea personală.

Cu posibilitatea de a adăuga nu mai puțin de 13 poze, acest magnet devine o cronică vizuală a momentelor cheie din primul an de viață. Fiecare imagine surprinde momente semnificative, iar magnetul personalizat cu mesajul “Primul meu an” devine astfel un document vizual al creșterii și evoluției. Este o modalitate perfectă de a sărbători fiecare lună și de a încapsula într-un mod unic și personal dezvoltarea micuțului dumneavoastră.

Personalizați fiecare detaliu al acestui suvenir, adăugând poze din fiecare lună și creând un magnet personalizat captivant, menit să reziste testului timpului. Fie că este destinat unui băiețel sau unei fetițe, magnetul devine o piesă decorativă fermecătoare, reflectând personalitatea și farmecul copilului dumneavoastră.

Fiecare magnet personalizat devine o piesă de rezistență a amintirilor și o dovadă vie a evoluției timpului. Este nu doar un obiect decorativ, ci și o modalitate autentică de a împărtăși bucuria, emoția și mândria asociate primului an de viață al unui copil. Alegeți să personalizați fiecare detaliu și să transformați magnetul într-o piesă de patrimoniu, rememorând cu fiecare privire etapele miraculoase ale primului an al micuțului dumneavoastră.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu 13 poze 10x15cm - Primul meu an (băiat) Magnet personalizat cu 13 poze 10x15cm - Primul meu an (băiat)
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi