0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 7x10cm – Salvează data

Prețul inițial a fost: 10,50lei.Prețul curent este: 8,93lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu două nume, data și poză este un cadou deosebit pentru invitații nunții voastre

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza

  *Introdu cele doua nume

  *Introdu data

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Celebrați dragostea voastră unică și sărbătoriți momentul special al căsătoriei cu magnetul personalizat pentru nuntă, o mărturie memorabilă și decorativă care îmbină frumusețea artistică cu elemente personalizate unice.

Personalizați acest magnet cu o poză care surprinde esența iubirii voastre. Fie că este vorba despre un moment romantic de la logodnă sau o fotografie specială din timpul nunții, magnetul devine o fereastră către amintirile unice și fericite din ziua voastră cea mare.

Adăugați cele două nume ale voastre pentru a personaliza și mai mult suvenirul. Numele adaugă o notă de intimitate și autenticitate, transformând magnetul într-un simbol al uniunii voastre și al angajamentului asumat în cadrul căsătoriei.

Cu posibilitatea de a adăuga data nuntii, magnetul devine și mai special, marcând cronologic și simbolic evenimentul care a unit destinele voastre. Data devine astfel un element deosebit de important, încărcând magnetul cu semnificație și amintiri.

Mesajul emoționant “Salvează data” adaugă o notă de romantism și anticipare, invitând invitații să păstreze acea zi specială în agenda lor. Mesajul devine o declarație plină de bucurie și excitație, pregătind atmosfera pentru evenimentul vostru deosebit.

Cu atenție la detalii și calitate superioară, magnetul personalizat pentru nuntă devine nu doar o piesă decorativă, ci și o amintire durabilă și emoționantă a acelei zile unice. Oferiți acest magnet ca mărturie de nuntă sau păstrați-l ca un suvenir decorativ în casa voastră, rememorând mereu momentul special al începutului unei călătorii de viață împreună.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 7x10cm - Salvează data Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 7x10cm - Salvează data
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi