0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu două nume și două poze 10x10cm – Noi doi și restul lumii

Prețul inițial a fost: 13,00lei.Prețul curent este: 11,05lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu doua poze si nume aduce un zâmbet pe fețele voastre și rămâne o amintire tangibilă a dragostei voastre

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza 1

  *Introdu poza 2

  *Introdu cele doua nume

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Inima voastră bate ca una singură, iar magnetul personalizat pătrat pentru cuplu este expresia perfectă a acestei conexiuni speciale. Încântați-vă partenerul sau partenera cu un cadou memorabil, care transformă momentele voastre într-o operă de artă personalizată.

Cu forma sa pătrată, acest magnet adaugă o notă de eleganță și simetrie, reflectând armonia din relația voastră. Personalizarea cu două poze memorabile și un mesaj atât de emblematic precum “Noi Doi și Restul Lumii” face din acest magnet un simbol al iubirii voastre unice.

Cele două nume gravate adaugă o notă intimă și personală, evidențiind legătura voastră specială. Pozele alese cu grijă vorbesc despre momente semnificative din parcursul vostru comun, iar acest magnet devine o fereastră către amintiri pline de iubire.

Cadourile personalizate au farmecul lor distinct, iar acest magnet pentru cuplu nu face excepție. Este nu doar o piesă decorativă, ci și o mărturie durabilă a dragostei voastre. În căutarea unor idei de cadouri originale, acest magnet se distinge prin originalitatea și atenția la detalii.

Fie că îl oferiți cu ocazia unei aniversări, zilei îndrăgostiților sau oricărui alt moment special, acest magnet aduce un zâmbet pe fețele voastre și rămâne o amintire tangibilă a dragostei voastre. Descoperiți că cadourile personalizate pot deveni repere ale relației voastre, iar acest magnet este exemplul perfect al acestui concept. Alegeți să spuneți povestea voastră de dragoste prin intermediul unui cadou memorabil și personalizat.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu două nume și două poze 10x10cm - Noi doi și restul lumii Magnet personalizat cu două nume și două poze 10x10cm - Noi doi și restul lumii
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi