0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu două poze și nume 10x15cm – 8 Martie

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu două poze și nume este un simbol vizual al iubirii și recunoștinței constante pentru tot ceea ce face mama pentru voi

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu numele

  *Introdu poza 1

  *Introdu poza 2

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Celebrați dragostea și aprecierea pentru mama dvs. cu un cadou cu adevărat unic – magnetul personalizat special conceput pentru a onora femeia extraordinară din viața dumneavoastră. Magnetul personalizat cu două poze, nume și dedicat special pentru Ziua Femeii devine astfel un suvenir plin de semnificație și emoție.

Adăugați o notă personală și emoționantă în acest magnet inserând două poze reprezentative ale relației dvs. cu mama. Fie că sunt fotografii de la momente speciale sau imagini care surprind esența legăturii voastre, magnetul devine o amintire vizuală durabilă și autentică.

Personalizați magnetul cu numele mamei dvs., transformându-l într-un suvenir unic și personalizat. Fiecare detaliu contează, iar adăugarea numelui mamei aduce o notă intimă și distinctivă, făcând magnetul un cadou cu adevărat special.

Cu tematica dedicată Zilei Femeii, acest magnet devine un cadou potrivit pentru a celebra femeia puternică și iubitoare din viața dvs. Mesajul implicit de apreciere și recunoștință face din acest produs nu doar o piesă decorativă, ci și o declarație de iubire și recunoștință.

Magnetul personalizat pentru mama devine astfel un suvenir durabil și plin de semnificație, care îi amintește mereu mamei dvs. de dragostea și prețuirea dvs. Fie că este expus pe frigider, birou sau alt spațiu special, acest magnet devine un simbol vizual al iubirii și recunoștinței constante pentru tot ceea ce face mama pentru voi. Oferiți-i mamei dvs. un cadou cu adevărat personalizat și emoționant cu acest magnet special de 8 Martie.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu două poze și nume 10x15cm - 8 Martie Magnet personalizat cu două poze și nume 10x15cm - 8 Martie
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi