0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză 10x10cm – Cel mai tare cuplu din lume

Prețul inițial a fost: 13,00lei.Prețul curent este: 11,05lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu poza este un cadou minunat care exprima iubirea voastră într-un mod special și autentic

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Descoperiți farmecul personalizării cu magnetul pătrat “Cel Mai Tare Cuplu din Lume”, un suvenir inedit și plin de dragoste, perfect pentru a aduce o notă de originalitate și bucurie în căminul vostru sau pentru a oferi un cadou special cuplurilor dragi.

Personalizați acest magnet cu o poză care surprinde momente speciale sau amuzante ale relației voastre, transformându-l într-o amintire tangibilă a iubirii voastre unice. Cu forma sa pătrată, magnetul devine o piesă decorativă subtilă și stilată, potrivită pentru a încânta orice spațiu.

Adăugați mesajul “Cel Mai Tare Cuplu din Lume”, conferind acestui magnet personalizat o notă de umor și tandrețe. Mesajul devine o declarație veselă și afectuoasă, aducând un zâmbet pe fața voastră de fiecare dată când vă apropiați de frigider sau orice altă suprafață metalică unde îl veți așeza.

Cu atenție la detalii și calitate superioară, acest magnet devine nu doar o bucată de decor, ci și o mărturie a conexiunii unice dintre voi doi. Este un cadou minunat pentru aniversări, sărbătorirea unei reuniuni speciale sau pur și simplu pentru a exprima iubirea voastră într-un mod ludic și autentic.

Oferiți acest magnet personalizat “Cel Mai Tare Cuplu din Lume” ca un gest simbolic sau adăugați-l la cadourile voastre speciale. Fiecare privire la acest magnet personalizat aduce cu sine căldura și bucuria unei relații unice, transformând un obiect obișnuit într-un simbol al dragostei voastre extraordinare.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză 10x10cm - Cel mai tare cuplu din lume Magnet personalizat cu poză 10x10cm - Cel mai tare cuplu din lume
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi