0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu două nume și poză 10x15cm – Calendar cuplu

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu două nume și poză este un cadou romantic care reflectă identitatea și iubirea voastră

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza

  *Introdu cele doua nume

  *Introdu anul

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Celebrați dragostea voastră unică și creați un suvenir personalizat memorabil cu magnetul personalizat în formă de calendar, perfect pentru cupluri. Acest magnet adaugă o notă romantică și funcțională în decorul vostru, îmbinând utilitatea cu amintiri frumoase și personalizare specială.

Personalizați acest magnet adăugând o poză specială care să surprindă un moment deosebit al relației voastre. Fie că este o fotografie de la o escapadă romantică, o zi specială sau un eveniment important, magnetul devine un colaj vizual al experiențelor voastre comune.

Cu posibilitatea de a adăuga două nume, magnetul devine un simbol al legăturii unice dintre voi doi. Numele adaugă un element de intimitate și autenticitate, transformând magnetul într-un suvenir personalizat care reflectă identitatea și iubirea voastră.

Forma de calendar a magnetului nu doar adaugă un element decorativ, ci și unul funcțional. Cu spațiu pentru notarea evenimentelor speciale sau a aniversărilor, magnetul devine un instrument util pentru a vă aminti de zilele importante și a sărbători momentele de bucurie.

Magnetul personalizat în formă de calendar pentru cuplu nu este doar o piesă decorativă, ci și o amintire durabilă și sentimentală a legăturii voastre speciale. Cu atenție la detalii și calitate superioară, acest suvenir devine un simbol al iubirii voastre și al timpului petrecut împreună.

Oferiți-vă sau oferiți unui cuplu drag un cadou personalizat și romantic cu acest magnet special, care să încapsuleze iubirea voastră și să aducă un zâmbet pe fețele celor care îl primesc.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu două nume și poză 10x15cm - Calendar cuplu Magnet personalizat cu două nume și poză 10x15cm - Calendar cuplu
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi