0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 10x15cm – Mărturie nuntă

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat devine nu doar o amintire pentru voi, ci și o modalitate frumoasă de a vă arăta recunoștința față de cei dragi care au fost prezenți la nunta voastră

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza

  *Introdu cele doua nume

  *Introdu data

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Transformați momentele speciale în amintiri durabile cu magnetul personalizat, un suvenir unic și emoționant disponibil pentru personalizare la cele mai înalte standarde. Magnetul personalizat cu poza, două nume și data devine astfel o piesă de artă personală, capturând frumusețea și autenticitatea evenimentelor importante din viața dumneavoastră.

Adăugați o notă personală și romantica la magnetul personalizat inserând poza care reflectă esența momentului special. Fie că este vorba despre o poză a cuplului, o imagine emblematică a nunții sau un detaliu semnificativ, magnetul devine un suvenir vizual și tangibil al zilei voastre deosebite.

Personalizați acest magnet cu cele două nume și data evenimentului, transformându-l într-un simbol al angajamentului și al uniunii voastre. Este nu doar un obiect decorativ, ci și o amintire vie a dragostei și a fericirii care a fost sărbătorită în acea zi memorabilă.

Mesajul special “Mulțumim că ați fost alături de noi în această zi specială” adaugă o notă de recunoștință și apreciere pentru cei care au participat la eveniment. Magnetul devine astfel nu doar o amintire pentru voi, ci și o modalitate frumoasă de a vă arăta recunoștința față de cei dragi care au fost prezenți în acea zi cu totul specială.

Cu dimensiuni potrivite și design personalizat, magnetul devine o alegere potrivită ca mărturie de nuntă, un cadou minunat pe care invitații îl vor păstra cu drag. Bucurați-vă de fiecare detaliu și creați amintiri care vor dura o viață întreagă cu magnetul personalizat, o piesă unica în colecția voastră de momente speciale.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 10x15cm - Mărturie nuntă Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 10x15cm - Mărturie nuntă
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi