0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 10x10cm – Save the date

Prețul inițial a fost: 13,00lei.Prețul curent este: 11,05lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu poza, două nume și dată este un mijloc practic și stilat de a anunța evenimentul special al căsătoriei

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu cele doua nume

  *Introdu data

  *Introdu poza

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Adăugați o notă de originalitate și emoție planificării evenimentului special cu magnetul personalizat pătrat “Save the Date”. Acest suvenir fermecător este nu doar o piesă decorativă, ci și o mărturie personalizată și practică care marchează începutul unei experiențe memorabile pentru invitați.

Personalizați acest magnet adăugând o poză specială care ilustrează dragostea și bucuria voastră, transformându-l într-un suvenir unic și personal. Pătrat și elegant, acest magnet devine o mică operă de artă ce poate fi păstrată cu plăcere de către invitați ca amintire a momentului special.

Adăugați cele două nume ale viitorilor soți, pentru a face magnetul și mai personal și pentru a sublinia dragostea unică și irepetabilă dintre voi. Cu o atenție deosebită la detalii și calitate superioară, acest magnet personalizat devine un element de decor subtil și rafinat, potrivit pentru orice stil și tematică de nuntă.

Includeți data evenimentului, marcând momentul important în calendarul invitaților și oferindu-le posibilitatea să își organizeze timpul în avans. Cu mesajul iconic “Save the Date”, magnetul devine un mijloc practic și stilat de a anunța evenimentul special și de a construi anticipația în rândul invitaților.

Oferiți acest magnet personalizat ca parte a invitației de nuntă sau distribuiți-l înainte de eveniment pentru a crea o atmosferă specială și pentru a face invitații să se simtă parte din povestea voastră. Fiecare privire la magnetul personalizat pătrat “Save the Date” aduce un zâmbet și o anticipare a bucuriei viitoare. Este o modalitate simplă, dar profundă, de a împărtăși iubirea voastră și de a face evenimentul vostru deosebit.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Magnet personalizat cu poză, două nume și dată 10x10cm – Save the date”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi