0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză, nume și dată 10x10cm – Poveste de iubire

Prețul inițial a fost: 13,00lei.Prețul curent este: 11,05lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu două nume, dată și poză este un simbol al iubirii și unității voastre

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza

  *Introdu cele doua nume

  *Introdu data

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Transformă o fotografie deosebită și o poveste de iubire într-un suvenir memorabil cu magnetul personalizat pătrat pentru cuplu. Acest suvenir fermecător aduce o notă distinctivă și romantică în decorul casei tale, fiind o amintire vizuală a celei mai frumoase povești de iubire.

Cu forma sa pătrată și designul personalizat, acest magnet devine un simbol al relației voastre, aducând o notă de autenticitate și originalitate în decorul casei. Adaugă o poză cu momente speciale petrecute împreună pentru a transforma acest magnet într-un colaj vizual al iubirii voastre.

Personalizează magnetul cu un mesaj romantic precum “Cea Mai Frumoasă Poveste de Iubire” și adaugă cele două nume pentru a-l face cu adevărat unic. Calitatea superioară și atenția la detalii fac din acest magnet nu doar o piesă decorativă, ci și o mărturie durabilă a legăturii voastre.

Fiecare privire la acest magnet va aduce în sufletele voastre emoția și tandrețea momentelor petrecute împreună. Oferă-l partenerului tău ca un cadou personalizat de neuitat sau păstrează-l pentru a aduce în fiecare zi amintirea iubirii voastre.

Acest magnet personalizat pentru cuplu devine o piesă simbolică, un tribut adus relației voastre, și un element distinctiv în decorul casei voastre. Alege originalitatea și calitatea pentru a face din acest magnet un simbol al iubirii și unității voastre.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză, nume și dată 10x10cm - Poveste de iubire Magnet personalizat cu poză, nume și dată 10x10cm - Poveste de iubire
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi