0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză și nume 7x10cm – Sărbători fericite

Prețul inițial a fost: 10,50lei.Prețul curent este: 8,93lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu poză și numele familiei este un cadou festiv si memorabil pentru cei dragi

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu poza

  *Introdu numele familiei

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Introduceți o notă de căldură și bucurie în sărbătorile dvs. cu magnetul personalizat de Crăciun, un suvenir festiv și personalizat care încântă și aduce atmosfera magică a sărbătorilor în locuința dumneavoastră. Cu elemente personalizate și design deosebit, acest magnet devine nu doar o piesă decorativă, ci și o mărturie a spiritului familial și a bucuriei Crăciunului.

Personalizați acest magnet cu o poză specială care surprinde momentul magic al sărbătorilor din familia dumneavoastră. Fie că este vorba despre o fotografie din timpul bradului de Crăciun sau de momente de veselie în familie, magnetul devine o fereastră către amintirile calde și pline de iubire din această perioadă festivă.

Adăugați numele familiei pentru a face magnetul și mai personal și autentic. Numele devin un element cheie în crearea unei amprente unice și familiale asupra suvenirului, transformându-l într-un simbol al unității și al legăturii dragostei din familia dumneavoastră.

Mesajul emoționant “Sărbători fericite” adaugă o notă de bucurie și căldură, transmițând urări cordiale și pozitive pentru cei care vor primi acest suvenir special. Mesajul devine un element cheie în crearea unei atmosfere de Crăciun călduroase și pline de iubire.

Cu atenție la detalii și calitate superioară, magnetul personalizat de Crăciun devine nu doar o piesă decorativă, ci și o mărturie a momentelor speciale din timpul sărbătorilor. Oferiți acest magnet ca un cadou festiv pentru cei dragi sau păstrați-l ca o amintire a spiritului magic al Crăciunului în familia dumneavoastră.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză și nume 7x10cm - Sărbători fericite Magnet personalizat cu poză și nume 7x10cm - Sărbători fericite
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi