0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză nume și dată 10x15cm – Dragi nași

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat cu poză, nume și dată este un cadou care păstrează și exprimă cu eleganță recunoștința și bucuria legăturii spirituale stabilite la momentul botezului

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu numele

  *Introdu data

  *Introdu poza

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Oferă-i nășilor tăi un suvenir deosebit cu magnetul personalizat, un cadou care păstrează și exprimă cu eleganță recunoștința și bucuria legăturii spirituale stabilite la momentul botezului. Magnetul personalizat cu poză și nume, împreună cu mesajul sincer, devine un simbol al recunoștinței tale și o amintire durabilă pentru nășii deveniți părinții spirituali.

Personalizează acest magnet adăugând o poză specială care să ilustreze legătura frumoasă dintre voi și năși. Fie că este o imagine de la ceremonia de botez sau o fotografie emoționantă care exprimă momentul în care nășii tăi au devenit părinți spirituali, magnetul devine o amintire vizuală a acestor clipe unice.

Cu adăugarea numelor voastre pe magnet, acesta devine o piesă personalizată care reflectă legătura voastră unică. Numele personalizate adaugă o notă de intimitate și autenticitate, transformând magnetul într-un cadou cu adevărat special.

Mesajul emoționant “Dragi nași, vă mulțumesc că ați fost alături de mine la primirea sfântului botez și ați devenit părinții mei spirituali” adaugă o notă caldă și recunoscătoare. Acest mesaj exprimă recunoștința pentru sprijinul, ghidarea și iubirea oferite într-un moment atât de important și sacru.

Cu atenție la detalii și calitate superioară, magnetul devine nu doar o piesă decorativă, ci și o amintire durabilă și emoționantă a legăturii voastre spirituale. Oferiți un cadou cu adevărat unic și personalizat nășilor voștri cu acest magnet special pentru botez, care să le amintească mereu de rolul lor esențial și de legătura specială pe care o împărtășiți.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză nume și dată 10x15cm - Dragi nași Magnet personalizat cu poză nume și dată 10x15cm - Dragi nași
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi