0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Magnet personalizat cu poză, nume și text 10x15cm – Nou născut (fată)

Prețul inițial a fost: 14,50lei.Prețul curent este: 12,33lei.

-15%

Acest magnet personalizat este accesoriul perfect pentru a păstra amintiri speciale sau pentru a oferi un cadou cu adevărat memorabil

 • *Alege tipul de hârtie

  Reset options

  *Introdu numele copilului

  *Introdu poza

  *Introdu data

  *Introdu ora

  *Introdu greutatea și înălțimea

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Bucurați-vă de fiecare moment special cu acest magnet personalizat, o capodoperă delicată și emoționantă pe care o puteți adapta după inima dumneavoastră. Disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, magnetul personalizat pe diferite mărimi vă permite să alegeți exact cum doriți să vă exprimați creativitatea și să îmbogățiți spațiul personal cu amintiri unice.

Această bijuterie personalizată nu se oprește doar la o simplă poză. Cu opțiunea de a adăuga numele, greutatea și înălțimea bebelușului dumneavoastră, acest magnet devine o cronică detaliată a începutului unei noi vieți. Fiecare detaliu, fie că este vorba despre primul zâmbet sau greutatea adorabilă a micuțului, este imortalizat într-un mod minunat pe acest magnet personalizat cu grijă și pasiune.

Fotografiați momentul unic al primei zile a bebelușului dumneavoastră și transformați-l într-un magnet personalizat special. Cu această opțiune captivantă, puteți împărtăși cu cei dragi emoțiile și bucuria momentului într-un mod cu adevărat original și personal.

Indiferent dacă alegeți dimensiuni mai mici pentru a adăuga o notă subtilă sau dimensiuni mai mari pentru a face o declarație puternică, magnetul personalizat vă permite să fiți stăpân pe propriul design. Materialul de calitate superioară asigură o durabilitate îndelungată, iar procesul de personalizare simplu și intuitiv face din acest magnet o alegere perfectă pentru dumneavoastră sau un cadou memorabil pentru cineva special.

Adăugați o notă de originalitate în locuința dumneavoastră sau oferiți un cadou plin de emoție cu magnetul personalizat, un tribut adorabil și durabil adus momentelor unice din viața dumneavoastră. Fiți arhitecții propriilor amintiri cu acest magnet personalizat, fiecare bucată reflectând dragostea și bucuria familiei dumneavoastră.

Tip hârtie

Lucioasă, Mată

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Magnet personalizat cu poză, nume și text 10x15cm - Nou născut (fată) Magnet personalizat cu poză, nume și text 10x15cm - Nou născut (fată)
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi