0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Tablou canvas personalizat cu poza și text – Nou născut (Fetiță)

41,40lei

-10%

Tablou canvas personalizat cu cinci poze și text pentru un cadou unic și semnificativ

 • *Dimensiune

  Reset options

  *Introdu poza 1

  *Introdu poza 2

  *Introdu poza 3

  *Introdu poza 4

  *Introdu poza 5

  *Introdu numele

  *Introdu data evenimentului

  *Introdu ora

  *Introdu greutatea bebelușului

  *Introdu înălțimea

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Celebrați venirea pe lume a micuței voastre prin intermediul unui tablou canvas personalizat cu cinci poze și datele nașterii, creat special pentru fetița voastră. Acest tablou canvas personalizat este o modalitate adorabilă și unică de a marca acest moment special și de a crea o amintire deosebită.

Alegeți dimensiunea și designul tabloului canvas care se potrivește perfect în camera bebelușei voastre. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o calitate superioară de tipărire, fiecare tablou devine o operă de artă personală.

Personalizați tabloul canvas cu cinci dintre cele mai dragi și adorabile fotografii ale bebelușei voastre. Aceste poze vor fi tipărite cu culori vii și detalii uimitoare, capturând fiecare moment de dulcețe și inocență.

Adăugați pe tablou datele nașterii bebelușului vostru, astfel încât să puteți păstra o înregistrare permanentă a acestui eveniment important.

Acest Tablou canvas personalizat pentru fetita voastră este perfect pentru a decora camera bebelușei și pentru a celebra această etapă minunată din viața voastră. Fiecare privire la acest tablou vă va aminti de aceste momente prețioase și va aduce bucurie în casa voastră. Este, de asemenea, un cadou minunat pentru proaspetele mămici sau tătici.

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Tablou canvas personalizat cu poza și text - Nou născut (Fetiță) Tablou canvas personalizat cu poza și text - Nou născut (Fetiță)
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi