0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Tablou canvas personalizat cu două poze – Bunică

41,40lei

-10%

Tablou canvas personalizat cu doua poze este o modalitate frumoasă de a arăta iubirea și aprecierea față de bunica voastră

 • *Dimensiune

  Reset options

  *Introdu poza 1

  *Introdu poza 2

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Cinstiți legătura specială cu bunica voastră cu un tablou canvas personalizat cu două poze și mesajul: doar cele mai bune mamici primesc premiul de bunică. Acest tablou canvas personalizat este o modalitate frumoasă de a arăta iubirea și aprecierea față de bunica voastră sau de a împărtăși o amintire dragă cu ea.

Alege dimensiunea și designul tabloului canvas care se potrivesc perfect în casa sau spațiul bunicii voastre. Cu o calitate de tipărire excepțională și atenție la detalii, fiecare tablou devine o operă de artă personalizată.

Personalizează tabloul cu cele mai dragi două poze care capturează momentele speciale petrecute alături de bunica voastră. Aceste imagini vor fi tipărite cu culori vii și detalii uimitoare, aducând amintirile la viață.

Completează tabloul cu un mesaj special, doar cele mai bune mamici primesc premiul de bunică, pentru a exprima iubirea și recunoștința voastră pentru bunica voastră și pentru tot ceea ce a făcut pentru voi.

Acest tablou canvas personalizat este un cadou minunat pentru bunica voastră și o modalitate de a sărbători dragostea și afecțiunea pe care o împărtășiți. Fiecare privire la acest tablou va aminti de momentele fericite petrecute împreună și de legătura specială dintre voi. Este potrivit pentru a fi oferit în ziua ei de naștere, ziua bunicii sau pentru a-i face o surpriză plină de căldură. Comandă acum și adaugă o notă specială în viața bunicii voastre!

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Tablou canvas personalizat cu două poze - Bunică Tablou canvas personalizat cu două poze - Bunică
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi