0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Tablou canvas personalizat cu poză, nume și dată – Nou născut (băiat)

35,10lei

-10%

Acest tablou canvas personalizat cu poză, data și numele bebelușului va fi o amintire prețioasă a momentului magic al nașterii sale

 • *Dimensiune

  Reset options

  *Introdu data

  *Introdu poza

  *Introdu numele

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

În căutarea unui cadou special pentru un nou-născut băiețel? Descoperă tabloul canvas personalizat, o alegere minunată și memorabilă pentru a sărbători venirea pe lume a micuțului tău. Tabloul canvas personalizat cu poza și numele său, precum și data nașterii, va fi o amintire prețioasă a momentului magic al nașterii sale.

Acest tablou canvas personalizat este mai mult decât o simplă decorațiune – este o piesă de artă unică și personalizată care va aduce un zâmbet pe chipul părinților și va fi apreciată de-a lungul timpului. Adăugând fotografia micuțului și numele său, vei crea un cadou emoționant și plin de semnificație, care va deveni o parte importantă din decorul camerei lui.

Cu posibilitatea de a adăuga și data nașterii, acest tablou devine o amintire vie a momentului unic și special al nașterii sale. Fiecare dată când părinții vor privi acest tablou, vor fi aduși înapoi în timp și vor reaminti cu bucurie și emoție momentul în care micuțul lor a venit pe lume.

În căutarea ideilor de cadouri pentru nou-născuți, tabloul canvas personalizat este o alegere excelentă și practică. Va fi un cadou cu adevărat unic și special, care va fi apreciat și iubit de părinți în această perioadă minunată a vieții lor.

Explorează gama noastră variată de cadouri personalizate și surprinde-ți prietenii sau membrii familiei cu un cadou care va trezi emoții sincere și va crea amintiri de neuitat pentru nou-născutul lor. Cu un tablou canvas personalizat, vei oferi un cadou memorabil și plin de afecțiune, care va fi prețuit de-a lungul anilor.

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Tablou canvas personalizat cu poză, nume și dată - Nou născut (băiat) Tablou canvas personalizat cu poză, nume și dată - Nou născut (băiat)
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi