0
Transport GRATUIT la comenzi de peste 250 lei!

Tablou canvas personalizat cu poze și text – Învățătoare

41,40lei

-10%

Acest tablou canvas personalizat cu pozele copiilor devine o modalitate minunată de a celebra legătura specială dintre copii și învățătoare

 • *Dimensiune

  Reset options

  *Introdu poza doamnei învățătoare

  *Încarcă aici pozele copiilor

  *Introdu textul tău

Personalizare verificată;
Livrare rapidă în toată România;
Retur simplu și ușor;
Plată Online rapidă și sigură;

Bucurați-vă de o modalitate unică de a aprecia munca și dedicarea învățătoarei cu un tablou canvas personalizat, creat special pentru a marca sfârșitul unui an școlar minunat. Acest cadou personalizat este o alegere minunată pentru a sărbători și recunoaște eforturile și devotamentul invatatoarei în creșterea și educarea copiilor dumneavoastră.

Tabloul canvas personalizat cu pozele copiilor, numele clasei și poza invatatoarei este o piesă de artă unică și personalizată, care va fi apreciată și prețuită de invatatoare și de întreaga clasă. Adăugând pozele copiilor și poza invatatoarei, veți crea un tablou care va aminti de momentele speciale petrecute împreună și de legăturile puternice formate în clasa lor.

Cu posibilitatea de a adăuga și numele clasei, acest tablou devine o amintire vie și emoționantă a anului școlar și a legăturilor puternice formate în cadrul clasei. Fiecare copil și fiecare amintire vor fi eternizate într-o operă de artă plină de semnificație și afecțiune.

În căutarea ideilor de cadouri pentru învățătoare, tabloul canvas personalizat este o alegere inspirată și plină de semnificație. Va fi un cadou care va aduce bucurie și emoție în inima invatatoarei și va fi o amintire prețioasă a timpului petrecut împreună în clasa lor.

Explorează gama noastră variată de cadouri personalizate și surprindeți-vă învățătoarea cu un cadou unic și special care va exprima recunoașterea și aprecierea pentru munca și devotamentul ei. Cu un tablou canvas personalizat, veți oferi un cadou memorabil care va fi prețuit de-a lungul timpului.

Greutate Nu se aplică
Dimensiuni Nu se aplică

Recenzii

There are no reviews yet

Add a review
Tablou canvas personalizat cu poze și text - Învățătoare Tablou canvas personalizat cu poze și text - Învățătoare
Rating*
0/5
* Rating is required
Your review
* Review is required
Name
* Name is required
0
  0
  Coșul tău
  Nu ai adăugat nimic în coșMagazin

  Ghid de mărimi